Aktivnosti

Pored prirodne i kulturne baštine Jajce nudi i mnogobrojne aktivnosti. Bilo da ste u potrazi za adrenalinom ili opuštanjem, Jajce ima za svakog po nešto.

Zipline

Tražite avanturu koja će vas ostaviti bez riječi? Isprobajte spuštanje Zipline-om iznad moćnih vodopada. Uživajte u prekrasnom pogledu i osjetite adrenalin kako vam struji kroz vene. Nezaboravno iskustvo zajamčeno!

Streljana (SSK Elektrobosna)

Osvježite svoj dan uz dozu uzbuđenja! Posjetite naš streljački klub i isprobajte svoju ruku s vatrenim oružjem. Naučite o sigurnosti, preciznosti i tehnikama pucanja od naših stručnjaka. Doživite adrenalin koji će vas ostaviti bez daha!

Ribolov

Ljubitelji ribolova, dobrodošli na rijeku Plivu – raj za ribolovce! Uživajte u predivnoj prirodi, otkrijte raznolikost ribljeg svijeta i uhvatite svoj vlastiti trofejni ulov. Iskusite mir i tišinu uz vodu i stvorite uspomene koje će trajati.

Plovidba jezerom

Dajte svojoj avanturističkoj strani oduška i zaplovite najvećim prirodnim jezerom u BiH. Uživajte u netaknutoj prirodi, slikovitim krajolicima i miru koji pruža voda. Ponesite fotoaparat i zabilježite trenutke koji će ostati zauvijek.

Padle club

Neka vas Padle Club odvede na nezaboravnu plovidbu jezerom na dasci! Osjetite snagu prirode, povežite se s vodom i doživite izvanredan osjećaj dok klizite po površini jezera. Pridružite nam se i stvorite svoje vlastite vodene priče.

Adrenalinski park

Poziv svim roditeljima! Osigurajte nevjerovatnu zabavu za svoje mališane u Adrenalinskom parku za djecu. Prepustite ih avanturama, penjanju, ljuljanju i smijehu. Siguran i zabavan prostor koji će ispuniti njihove dane srećom i radosti.

Kajak

Trebate bijeg od gradske vreve? Isprobajte kajak na prekrasnoj rijeci Plivi! Otkrijte skrivene oaze mira i uživajte u svježem zraku i zelenilu oko vas.

Biciklizam

Zaboravite na prometne gužve i parking probleme! Bicikliranje je idealan način za istraživanje grada bez stresa. Provjerite sve gradske znamenitosti i osjetite energiju ulica pod svojim pedalama.

Quad

Želite li doživjeti nevjerojatne pejzaže Jajca na potpuno nov način? Sjednite na Quad motore i započnite nezaboravno istraživanje prirodnih ljepota koje ovaj krajolik nudi.

Enduro

Za sve ljubitelje brzine i ekstremnih doživljaja, vožnja enduro motorima je nezaobilazno iskustvo! Istražite nove staze, osjetite snagu motora i uživajte u uzbuđenju koje donosi vožnja izvan utabanih puteva.

Planinarenje

Priroda je naša najveća inspiracija! Zgrabite ruksak, vezajte planinarske cipele i krenite u istraživanje novih zadivljujućih lokacija. Svaka planinarska staza donosi novo otkriće i nevjerojatne poglede.

Skijanje

Zamislite sebe na vrhu planine, okruženi bijelim pejzažem i osjećajem slobode. Posjetite Sky stazu i iskoristite zimu na najljepši način. Skijajte, sanjkajte i stvarajte nezaboravne uspomene.

Budi naš prijatelj ♡