You are currently viewing Legendarni Bebek 13.8. u Jajcu!

Legendarni Bebek 13.8. u Jajcu!

Još nas samo dva tjedna dijeli od velikog koncerta Željka Bebeka u Jajcu, 13.8., a ovaj će rock velikan nastupiti u večernjim satima manifestacije Međunarodni natjecateljski skokovi s vodopada, s početkom u 21h.

Bebek, koji je na velikoj turneji, nedavno je promovirao i sjajan novi video spot za ljetni hit „S tobom su godine minute“  za koji je glazbu pisao sa sinom Zvonimirom, a zajednički potpisuju i aranžman. Zvone i Željko već pet godina ‘praše’ zajedno na sceni, a Bebek junior već ima velik broj obožavateljica koje ga vjerno prate iz grada u grad, a sigurno stižu i u Jajce.

„Tata i ja smo na sceni sjajno usklađeni, mi dišemo glazbu i ovo nam je bila najprirodnija stvar, da uz to što zajedno nastupamo, napišemo pjesmu“, komentirao je Zvone pjesmu s kojom su otac i sin ovog ljeta stvarno pokorili radijski eter.  

Za pjesmu koju će publika u Jajcu prvi put moći čuti i uživo Bebek kaže da nas zvukom i stilom  vraća u sedamdesete.

„To je bilo ono zlatno vrijeme rock’n’rolla. A Zvone je uz mene uvijek odrastao u tom rockerskom duhu, što ga je danas učinilo zrelim glazbenikom, a i čovjekom. Meni se u životu ostvario moj dječački san da živim od glazbe i za glazbu. A druga stvar, koju nisam ni sanjao, je da se na pozornicu popne moj sin i da sa mnom već godinama zajedno nastupa“, naglašava Željko Bebek koji zajedno sa Zvonetom i njihovim bendom u Jajce 13.8. donosi pravu rockersku svirku, stare i nove hitove i koncert za pamćenje!

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji se mogu kupiti online putem platforme Entrio.ba i u Turističkom info centru Jajce.