You are currently viewing Ne propustite koncert Jelene Rozge u Jajcu 23.6.2023.

Ne propustite koncert Jelene Rozge u Jajcu 23.6.2023.

Ove će godine „Ljeto u Jajcu 2023.“ biti obogaćeno novim festivalom, koji nosi ime kakvo priliči kraljevskom gradu, #KraljevskiFestivalZabave. Festival će se održati u vrijeme blagdana sv. Ivana Krstitelja, kada Jajce posjete desetine tisuća hodočasnika iz cijele Europe. Prvog dana Festivala, 23. lipnja ispod vodopada u Jajcu nastupit će Jelena Rozga, koja se proslavila nastupima za kultni bend Magazin. Rozga trenutno uživa status jedne od najpoželjnijih pop izvođača u regiji, a tome u prilog govore i dvije rasprodane Arene u Zagrebu i Beogradu.

Jelenini koncerti posebna su glazbeno-plesna i scenska rapsodija, te garancija za fenomenalan provod i zabavu. Drugog dana Festivala, 24. lipnja, također ispod vodopada, na scenu dolazi Željko Bebek i njegov bend.

 Ulaznice za oba koncerta od sutra su u prodaji po promotivnoj cijeni od 20 KM, čija količina je ograničena. Ulaznice potražite na 3 prodajna mjesta u Jajcu: u Turističkom info centru, hotelu Turist ’98, caffe baru Svemirko i online putem sustava kupikartu.ba.